Medik8 - България


В КЪЩИ:
Силата на професионалната грижа за кожата
Skin Ageing

Широка гама от иновативни продукти, разработени да предпазват кожата от преждевременно стареене, както и да решават проблемите на зрялата кожа. За видимо подмладена и стегната кожа.

Виж повече...

Пигментация

Ефективна алтернатива на хидрохинона, за решаване на проблемите с нежеланата пигментация, в това число: старчески петна, лунички, фотоиндуцирана пигментация, мелазма...

Виж повече...

Чувствителност

Ефективни иновативни продукти за решаване проблемите на хипер-чувствителната / реактивна кожа, повърхностни венички, розацея...Виж повече...

Акне

Комплексен подход за решаване проблемите на мазната и акнеична кожа, както при младежи, така и в зряла възраст. За видимо по-чиста и здрава кожа.

Виж повече...

Дехидратация

Интензивна, незабавна и дълготрайна хидратация за суха и много суха кожа. Възстановява нивата на влага в кожата.Виж повече...

Тъмни кръгове

Немазна формула за намаляване торбичките и тъмните кръгове под очите. Овлажнява и озарява деликатната кожа в околочната зона.Виж повече...

В САЛОНА:
Научен подход в професионалната грижа за кожата
Терапии за лице

Селективни професионални терапии за лице, насочени да решават проблемите на зрялата кожа, дехидратираната кожа, чувствителната & реактивна кожа, проблемната и мазна кожа, както и нежеланата пигментация.

Виж повече...

Executive Treatments

Ексфолиращи терапии за лице (комбинация от 3 вида пилинги), за тези които търсят бърз освежаващ ефект с дълготрайни ползи за кожата.

Виж повече...

Body Treatments

Селекция от три медицински терапии за тяло, които съчетават пълна релаксация за тялото с решаване на конкретни кожни проблеми като стрии, целулит и груба дехидратирана кожа. Всяка една от нашите процедури може да бъде подсилена с апарати и допълнена с естетични процедури.

Виж повече...

В КЛИНИКАТА:
Aesthetics procedures
ПИЛИНГИ

Химическите пилинги са една от най-популярните, неинвазивни процедури за подмладяване на кожата. Процедурата с химически пилинг е базирана на:
- Нанасяне на химически агент (хидроксикиселина/и) върху лицето.
Тази процедура предизвиква:
- Контролирано отстраняване на клетки от повърхносттa на кожата (епидермиса) и дермата.

Виж повече...