Medik8 - България
„Само за професионалисти”
Ageing Defying Facial

Подмлавяваща терапия за всеки тип кожа

Мощна клетъчна стимулация с жизненоважните за кожата витамин C, Е и A. Терапията възстановява еластичността и стимулира производството на колаген в дълбоките слоеве, повдига и оформя лицевия контур, изглажда фините линии и бръчици и видимо подобрява тургура. При употребата на Ретинол върху кожата се стимулира биологичната ѝ еластичност и се намалява дълбочината на бръчките. Ретинолът подобрява синтеза на колаген, чрез стимулиране растежа на фибробластите, които с годините деградират. Комбинацията на ретинол и мощни анти-оксиданти, във високи терапевтични дози, е гаранция за бързи и видими резултати. Medik8 използва иновативна система за доставка и по-добро проникване на активните съставки директно в кожните клетки. Препоръчва се за всеки тип кожа, специално при увредена и зряла кожа без тонус, загуба на еластичност, линии и бръчки.


Whitening & Radiance Boosting Facial

Терапия против нежелана пигментация, за блестяща кожа и изравнен тен

Внимателно подбраните активни съставки в Cream Mask в комбинация с White Balance серум озаряват и изравняват тена на лицето. White Balance click на Medik8 предлага най-мощната форма на Kojic Acid.Стабилизираната формула на витамин C серум осигурява защита от свободните радикали и обновява епидермалния слой на кожата. Кожата ви е нежна с раномерен тен и младежки блясък. Препоръчва се за всеки тип кожа при проблеми с нежелана пигментация и неравнмомерен тен.


Redness Calming Facial

Терапия за чувствителна и склонна към зачервяване кожа

Овлажнява епидермиса, подобрява еластичността , успокоява и намалява зачервяването на кожата. В процедурата се използват продукти обогатени с витамин C, витамин K и тепренон за укрепване и запечатване на спукани капиляри, успокоява възпалението и намалява риска от еритематозни кожни реакции. Препоръчва се за свръхчувствителни кожи с видими капиляри и склонна към зачервяване и възпаление кожа.


Pore Refining Facial

Дълбокопочистваща терапия за лице с анти-бактериално и противовъзпалително действие. Намалява размера на порите.

Използвайки лечебните свойства на натуралните съставки - каолин и вулканична пепел, глина и фино смлян бамбук тази терапия почиства и ексфолира кожата, почиства порите, детоксикира отвътре и отвън. Терапията има за цел да нормализира мастната секреция, да премахне възпалението на кожата, да подобри нивото на хидратация и в същото време да изглади и тонизира кожата. Препоръчва се за мазна/комбинирана, замърсена и акнеична кожа.


Deep Hydration Facial

Интензивна хидратираща и възстановяваща терапия

Възвръща жизнеността и еластичността на кожата като я хидратира в дълбочина. Богатата подхранваща Cream Mask ™ в комбинация с хидратиращия серум Hydr8 ™ B5 с високо съдържание на хиалуронова киселина, преобразяват кожата. Хидратират, изравняват тена, подхранват, тонизират и оставят копринено - гладък и сияен вид . С тази ефективна терапия постигаме максимални нива на влага в кожата, възстановяваме комфорта и естествения блясък. Подходяща терапия след химически пилинги. Препоръчва се за всеки тип кожа, специално суха и дехидратирана.


ОКОЛООЧНА ГРИЖА
Indulgent Eye Ritual

Eксклузивна подмлавяваща терапия за околоочен контур

Незабавен лифтинг ефект, изглажда линиите и бръчките и озарява околоочната зона, за да разкрие младежкия вид на кожата

Мощна клетъчна регенерация с хидроксикиселини и жизненоважния за кожата витамин A. Терапията ревитализира и озарява околоочната зона, стимулира производството на колаген и увеличава нивата на хиалуронова киселина в кожата. Повдига отпусната кожа на клепача, изглажда повърхността и изсветлява пигментацията, за да разкрие младежкия вид на кожата. Medik8 използва система за доставка и по-добро проникване на активните съставки директно в кожните клетки без да предизвиква дразнене в деликатната околоочна зона. Препоръчва се за всеки тип кожа, специално при загуба на тонус и еластичност, линии и бръчки, пигментации в околоочната зона.