Medik8 - България

  • Why Medik8
  • Why Medik8 2

ИНОВАТИВНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА

Мedik8 е медицински бранд, експерт в грижата за кожата и носител на множество награди. Medik8 създава висококачествени продукти с най-добрите активни съставки в терапевтични концентрации и с доказани ползи за кожата. Марката предлага гама от продукти и професионални терапии за лице и тяло, които решават конкретни кожни проблеми.


Може би сте чували понятието "професионални" продукти. Това по същество означава, че продуктите се препоръчват от дерматолози и обучени професионалисти в аптеки, лекарски кабинети, дерматологични клиники, медицински центрове, козметични салони и специализирани сайтове. Medik8 е професионална марка.

Екипът от биохимици и фармаколози на Medik8 има повече от 40 години опит в областта на разработването на иновативни продукти в грижата за кожата, базирани на научни постижения и клинични изследвания.


Как го постигаме?


Правилните съставки

Някои съставки, като млечната киселина, имат две форми наречени стерео-изомери, но само едната форма наистина "работи". Вижте нашия раздел за Chirality (Хиралност),  за да разберете повече

Професионални формули

По-силен, не винаги означава по-добрър! В действителност един често използван антиоксидант става по-слаб, когато е по-концентриран. Учените от Medik8 откриват активната концентрация, която дава най-добрите резултати и ползи за кожата.

 

Проникване на съставките

Актвните съставки трябва да проникнат на място в кожата, където да бъдат усвоени, за да има резултат от употребата им. Някои съставки работят на повърхността на кожата. Други трябва да проникват през епидермиса.
Повишена стабилност

За съжаление някои от основните активни съставки, които се използват в продуктите предназначени да се грижат за кожата, са нестабилни. Запазването на тяхната стабилност е от особено значение за ефективността им. Ето защо Medik8 използва най-новите технологии за запазване и подобряване стабилността на активните съставки..

Свежи продукти

Medik8 е пионер в създаването на активни професионални продукти, които да достигат до клиента с максимален срок на годност. Нашите серуми се изработват в малки партиди в производствените лаборатории на Medik8 в UK. Пресният продукт гарантира най-висока стабилност на активните съставки и оптимални резултати при употребата.

Ефективността на продуктите и философията на бранда са причината, поради която Medik8 се превърна в световно известна марка, одобрена от дерматолози и експерти в грижата за кожата и препоръчвана между приятели като най-доброто решение на всеки кожен проблем.

 


Философията

Биотехнологична грижа за кожата от 2009 година – иновативни решения с видими резултати за кожата.

Виж повече...

Екипът на Medik8

Надникнете зад кулисите и открийте кой стои зад марката.

Виж повече...

Наука

Medik8 е британска научно-изследователска компания, експерт в грижата за кожата и новатор в създаването на високотехнологични продукти.

Виж повече...