Начало / Medik8 12 седмици до ефекта WOW

Medik8 12 седмици до ефекта WOW

Можете да преобразите кожата си само за 12 седмици. Съчетавайки най-мощните активни съставки в продуктите за домашна грижа заедно с регулярни пилинг терапии на Medik8 за постигане на най-добрите резултати. Нека ви разкажем повече…

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОГРАМАТА

На кратко: Персонална програма за Вашата кожа. Както много от нас посещават фитнеса с личен треньор, така и Medik8 Ви приветства в своята програма, която включва 12 седмици на индивидуални интензивни пилинг терапии за Вашата кожа. продукти за домашна грижа, следвайки философията C S A ,заедно с цялостен курс от 6 пилинг терапии в кабина, съобразени с нуждите на Вашата кожа.

ОСТАВЕТЕ ВСИЧКО НА НАС

Посещавайте редовно Вашия Medik8 терапевт, който ще изготви персонализирана пилинг програма и ще препоръча продукти за домашна грижа.
Резултатът? Ще се насладите на забележителна трансформация на кожата в края на курса от терапии- вашият “WOW” момент. И не на последно място- възможността да задържите постигнатите резултати за дълго.
*Дължината на програмата зависи от типа и състоянието на кожата

В рамките на 6-те терапии терапевтите имат избор от 9 различни пилинга за третиране на различни кожни проблеми. Програмата е леснодостъпна, както за клиента, така и за терапевта, 12 седмици до ефекта WOW е проектирана да осигури изключителни резултати. Но това не е просто пилинг програма – всеки клиент ще бъде в пряк контакт със своя терапевт- специалист на Medik8, който ще го води по време на терапиите със съвети, персонализиран избор за продукти за домашна грижа и уникално пилинг изживяване.

Схема на терапиите

Ден 1-ви – Консултация преди пилинг процедурата

Ден 15 – 1-ви пилинг

Ден 26 – 2-ри пилинг

Ден 37 – 3-ти пилинг

Ден 48 – 4-ти пилинг

Ден 59 – 5-ти пилинг

Ден 70 – 6-ти пилинг

Ден 80-ти – ОЧАКВАНИЯТ “WOW” МОМЕНТ

Резултати Преди и След

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Защо препръчваме пилинги?

Химическите пилинг бързо се превръщат в една от най-популярните терапии за третиране на кожни проблеми в световен мащаб. Medik8 представя 6 чисто нови комбинирани базови пилинга и 3 нови моно пилинга. Специално разработени за третиране на различни кожни проблеми, пилинг терапиите на Medik8 гарантират видима трансформация на кожата при минимален дискомфорт. В „предизвикателството“ 12 седмици до ефекта WOW ще бъде подбрана индивидуална комбинация от пилинг терапии в зависимост от типа на кожата на клиента,проблемите, които трябва да бъдат третирани и плана за постигането на видими резултати.

КАКВО Е ХИМИЧЕН ПИЛИНГ?

Химическите пилинги представялват ексфолиращи киселини за професионална употреба, които се нанасят на кожата с малка четчица. Разгледайте пълната гама от професионални пилинги тук. Имаме решение за всеки проблем и тип кожа.

ПИЛИНГИТЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСИЧКИ?

Химическите пилинги са подходящи за почти всеки и ние от Medik8 предлагаме голям избор. От Sensitive PHA Peel , който е подходящ дори и за най-чувствителни кожи до нашите моно пилинги, които съдържат в себе си киселини с висока концентрация, които могат да бъдат наслоявани за справяне със сериозни кожни проблеми, като например пигментацията. Някои клиенти трябва внимателно да подготвят кожата си преди курса от пилинги, например тези с разрушена кожна бариера. Пилингите не се препоръчват за бременни и кърмачки, но за възвръщане на тонуса на кожата, ние предлагаме широка гама от терапии за лице. Можете да ги разгледате тук.

КАКВО ДА ПРАВИТЕ СЛЕД ПИЛИНГ ПРОЦЕДУРА:

● Третирайте внимателно кожата си (не използвайте кърпички за почистване на лице или гъба).
● Оставете кожата сама да се “излющи”.
● Сведете до минимум излагането на слънце.
● Нанасяйте обилно слънцезащитен крем, дори когато е облачно.
● Използвайте слънцезащитни продукти на всеки 2 часа, ако Сте изложени на пряка слънчева светлина.
● Ако Сте склонни към хиперпигментация, използвайте White Balance® Brightening Serum, за да минимизирате риска от възпалителна хиперпигментация преди и след пилинг терапията.

КАКВО ДА НЕ ПРАВИТЕ СЛЕД ПИЛИНГ ПРОЦЕДУРА:

● Не се излагайте на пряка слънчева светлина и не използвайте солариум.
● Не използвайте продукти, съдържащи киселини ( AHAs, BHAs ) или физически ексфолианти, поне една седмица след терапия с химически пилинг.
● Не използвайте почистващи продукти, съдържащи AHAs и BHAs в 3- дневния период след химически пилинг.
● Избягвайте употребата на грим, най-малко 12 часа след процедурата.
● Не използвайте авто-бронзанти и други коригиращи тена продукти, за период от една седмица след терапията.
● Избягвайте топлинни процедури (сауна, парна баня и т.н.) 24 часа след пилинга.

Kакво мога да очаквам?

Последната среща е „WOW момента“,когато клиентите ще могат да отбележат постигнатите резултати, като сравняват снимките, направени при първата им консултация и последната терапия. За да се запазят постигнатите резултати, терапевтът препоръчва програма за домашна грижа на Medik8.

КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДА КОЖАТА ВИ?
Възможно е леко зачервяване първите 3 – 5 дни след пилинга.

Възможно е леко излющване и регенерация на кожата за 3 – 5 дни след процедурата (в някои зони е възможно излющването да бъде по- силно) .
Вашата кожа може да изглежда по- тъмна от обикновено, но това е временно.

КАК ЩЕ ЧУВСТВАТЕ КОЖАТА СИ?
(до 3 дни след пилинг процедурата)
Ще усещате кожата си леко опъната, загрята и с повишена чувствителност.

Кожата ще бъде по- уязвима към слънчевите лъчи. Не пренебрегвайте Вашата слънцезащита и намалете излагането на слънце.

Мога ли да си правя пилинги заедно с други терапии като ботокс или лазер?

Разбира се. Обърнете се към Вашия терапевт за препоръка коя допълнителна терапия ще е правилна за Вас. Намерете най-близкия обект, с който работим тук.

 

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване
0