Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

8 стъпки до WOW ефект

1. ИЗБЕРЕТЕ MEDIK8 ОБЕКТ, В КОЙТО ДА НАПРАВИТЕ ПРОГРАМАТА

Разгледайте обектите тук.

2. КОНСУЛТАЦИЯ ПРЕДИ НАЧАЛО НА ПИЛИНГ ПРОЦЕДУРИТЕ

Твоят обучен Medik8 терапевт ще направи консултация, по време на която ще обсъдите какви са резултатите, които искате да постигнете и да изберете подходяща професионална и домашна грижа. Програмата най-често включва 6 пилинга (в разстояние от 10-14 дни) и CSA домашна грижа, която да нанасяте 2 пъти дневно. CSA е нашата философия за Красива Кожа За Цял Живот – витамин С + Слънцезащита сутрин и Витамин А вечер.

3. CSA ПОДГОТОВКА НА КОЖАТА

Терапевтът ще препоръча CSA грижа, която да използвате у дома в период на 2* седмици. По време на консултацията ще бъдат направени снимки на лицето, за да можете да проследите прогреса с напредването на програмата.
*Времето може да варира според състоянието на кожата

4. ВРЕМЕ ЗА ПИЛИНГИ

След 2 седмици употреба на CSA е време за първият от шест предстоящи пилинги. Какво да очаквате от пилингите на Medik8? Нашите пилинги са разработени с технологията за постепенно освобождаване на активната съставка, която свежда дразненето до минимум. Всяка кожа е различна, но повечето описват усещането като леко дразнене или затопляне. Можете да помолите терапевта да премахне пилинга във всеки един момент, но по-голямата част от клиентите лесно издържат препоръчителните 10 минути. Времето, в което седите с пилинга зависи от състоянието и типа на кожата.

5. НЕУТРАЛИЗАЦИЯ

Пилингът се неутрализира бързо от терапевта, а след това се нанасят продукти с успокояващ кожата ефект, както и завършващи продукти според типа кожа. Ще си тръгнете с Post-Treatment Kit, който съдържа всичко, от което имате нужда, за да възстановите кожата в следващите 3-5 дни. Терапевтът ще ви обясни как да използвате продуктите и ще запишете следващ час за процедура.

6. 2-6 ПИЛИНГ

След 10-14 дни ще дойде време за втората пилинг процедура. Според състоянието на кожата, терапевтът ще подбере правилната грижа за вас. Този процес се повтаря всеки 10-14 дни, докато не стигнете до 6-ти пилинг. Терапевтът ще препоръча и/или добави продукти към домашната грижа, ако има нужда.

7. ГОЛЕМИЯТ WOW МОМЕНТ

След като завършите курса от 6 процедури, идва моментът, в който ще направите съпоставка на снимките преди и след и сами ще се уверите в постигнатите резултати. Заедно с терапевта можете да обсъдите как да запазим постигнатото и да изградите поддържаща грижа за Красива Кожа За Цял Живот.

8. СПОДЕЛИ & СРАВНИ

Ако сте доволни от резултатите и искате да споделите своите снимки преди и след, можете да го направите в нашия инстаграм @medik8bulgaria.

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване