Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Интелигентният ретинол на Medik8

Medik8 е експерт във витамин А грижата за кожата. Създадохме продукти, които да задоволят нуждите на всеки наш клиент. Изберете най – подходящия за Вас от цялата палитра серуми, съдържащи: ретинол, ретиналдехид и ретинил ретиноейт. Въпреки че положихме изключителни усилия в разработването на иновативни форми ретиноиди, не забравихме основния – златният стандарт … ретинола. В процеса на работата ни с ретинол продукти усъвършенствахме нашите технологии. С последните ни иновации в продуктите Intense доказахме, че сме постигнали още по-забележителни резултати.

ИЗДЪРЖАЛ ИЗПИТАНИЕТО НА ВРЕМЕТО

Една от най-известните и добре проучени съставки в грижата за кожата – ретинолът е златен стандарт в борбата срещу преждевременното стареене. Ние от Medik8 не използваме естерни форми на ретинол (като ретинил палмитат), просто защото не вярваме в тяхната ефективност.

Както всяка друга ефективна съставка, така и ретинолът има своите недостатъци. При високи концентрации за кратко време той може да предизвика дразнене на кожата като: парене, сухота и зачервяване. Друг недостатък на ретинола е неговата нестабилност. Той губи функцията си веднага щом се окисли. Ретинолът е чувствителен към кислород, топлина и светлина. Като експерти в ретинол грижата, ние не възприемаме недостатъците на ретинола като страничен ефект от употребата му, а търсим начини за преодоляването им.

ЕКСПЕРТИ И НОВАТОРИ

Иновациите са гръбнакът на Medik8 и няма да се успокоим, докато не се справим с всички недостатъци на ретинола. Като начало разработихме Retinol 3TR™. Формулата му е толкова “умна”, че преодолява традиционните проблеми при употребата на ретинола и осигурява видим резултат без странични ефекти. Нашият интелигентен Retinol TR серум е  разработен върху 2 ключови фактора.

Първият е нашата технология Time Release Technology ™, която бавно и постепенно освобождава ретинола в кожата. Използваме технология на полимерна капсулация, която действа като преграда в кожата, която контролира равномерното разпределение на ретинола във времето. Това помага да се сведе до минимум дразненето. Също така препоръчваме постепенно да се въведе употребата на ретинола, като се използва ретиноловата стълба. Това ще помогне на кожата ви да свикне с активната съставка ретинол, а вие – да се насладите на всичките му предимства, без дразнене.

Вторият фактор е, че нашите Retinol TR серуми са базирани на подхранващото масло от шафран, което не само гарантира нежна хидратираща грижа за кожата, но също така предотвратява нестабилността на ретинола , която се проявява в контакт с вода. Водата ускорява процеса на окисляване. Кислородът е друг враг на ретинола . По тази причина, разработваме нашите ретинол серуми в азотна камера. Липсата на кислород в камерата предпазва ретинола от вредното въздействие на окислителните процеси. Така, ние сме абсолютно уверени в неговата стабилност за дълъг период от време.

Нашите Retinol TR серуми съдържат антиоксиданти, които ги предпазват от увреждане, причинено от действието на свободните радикали. И накрая, но не на последно място, всичките ретинол – съдържащи серуми на Medik8 се предлагат в тъмни кехлибарени бутилки, които спират директната светлина, която дестабилизира активната съставка. Използваме строг процес на тестване (HPLC), за да докажем, че концентрацията на ретинол във флакона не се променя дори 12 месеца след отваряне.

ПОДОБРИХМЕ РЕЗУЛТАТИТЕ СИ

В непрестанното си търсене на иновации, ние учените от Medik8 разработихме подобрени версии на “интелигентните” ретинол серуми. За нашите редовни клиенти създадохме Retinol TR Intense серуми. Иновативната формула включва революционен активатор на ретинола – климбазол (Climbazole). Тази съставка повишава ефективността на ретинола в борбата със стареенето, без да предизвиква дразнене. Добавихме и хидратиращ сквален, за да подхраним и хидратираме кожата.

С употребата на ретинол серумите на Medik8, нашите клиенти получават интелигентни формули, с иновативни технологии и подобрени резултати. Можете да сте сигурни, че получавате най-доброто, което витамин А може да даде на вашата кожа.Защо да се задоволявате с по-малко, когато  можете да имате Medik8?

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване