Начало / Вашата грижа за кожата

Вашата грижа за кожата

Medik8 предлага повече от 70 различни продукта: почистващи, серуми, кремове, слънцезащита и масла. Ние ви даваме възможност да изберете своята индивидуална грижа за кожата в зависимост от вашите нужди. Но с толкова много продукти и само едно лице, откъде да започнем?

ПЕРФЕКТНАТА РУТИНА

Разбирането на нуждите на вашата кожа е първата стъпка към перфектната грижа. Определете състоянието на кожата си и какво искате да промените в нея – фини линии и бръчки, които искате да изгладите, пигментни петна, които искате да изсветлите….? Имаме селекция от продукти, които да отговорят на всички ваши нужди, а именно: Стареене на Кожата, Пигментация, Несъвършенства, Широки пори, Зачервяване и Регенерация. Можете да смесвате продукти от различни серии, за да получите вашата перфектна комбинация.

След като сте определили нуждите на вашата кожа, идва моментът да изградите своята рутина. Изберете дневна и вечерна грижа. Нуждите на кожата през деня и през нощта са различни:

СУТРИН

1. Почистващ продукт
Сутрин изберете лек почистващ продукт, който нежно ще почисти излишния себум, натрупан по повърхността на кожата през нощта.

2. Тоник
Тонизирането на кожата ще балансира кожата и ще подобри проникването на последващите серуми и овлажнители.

3. Серум
След тонизирането нанесете серум. Това е продуктът, който ще реши основния проблем на вашата кожа. Ако използвате повече от един серум, първо нанесете този с по-лека текстура. Антиоксиданти, като витамин С или медна сол на пиролидон карбоксилната киселина (copper PCA), трябва да се използват сутрин, защото те ще защитат кожата ви от вредното въздействие на околната среда през целия ден.

4. Хидратиращ и слънцезащитен крем
Ако предпочитате комбинацията на овлажнител и слънцезащита в един продукт, можете да изберете Advanced Day Total Protect ™ и Daily Radiance Vitamin C или нанесете широкоспектърната слънцезащита Physical Sunscreen върху избрания от вас овлажняващ крем.

Вечер е времето за най-подхранващите формули и най-активните серуми.

ВЕЧЕР

1. Почистващ продукт
Започнете с нежен продукт за премахване на грима от очите – Eyes & Lips Micellar Cleanse ™ и pH балансиращ почистващ продукт за лицето.

2. Тоник
Балансирайте кожата си с нежен тоник, който ще подобри ефективността на последващите продукти.

3. Серум
Кожата е най-активна през нощта, когато се активира регенерацията на клетките. Това е идеалното време за използване на серуми, съдържащи витамин А, които ускоряват обновяването на кожните клетки. Някои видове витамин А могат да бъдат деактивирани на слънчева светлина, така че винаги избирайте серумите с ретинол или ретинал за вашата нощна грижа. (r-Retinoate® може да се използвате както през нощта, така и през деня.)

4. Хидратиращ крем
Нощта е идеалното време за хидратиране на кожата, тъй като по-плътните хидратиращи кремове имат повече време да се абсорбират дълбоко в кожата. Изберете по-силен хидратиращ крем, различен от този който използвате през деня. Той ще подпомогне регенерацията на кожата ви, докато спите.

НАСЛОЯВАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ

Понякога имаме нужда от повече от един серуми, за да въздействаме едновременно за решаване на повече от един кожни проблеми. В каква последователност да ги нанасяме? Започнете с най-леката формула и добавяйте по-плътните текстури отгоре. Първо нанесете продуктите на водна основа, а след това продуктите на основата на масла.

ОЩЕ ОТ MEDIK8 УНИВЕРСИТЕТ

Речник на съставките

Потърсете по-долу съставки, за да разберете всичко за съставките, които използваме и какво правят.

Кожа, Описание

Тъй като първата линия на защитата на тялото ви срещу околната среда, кожата е сложно проектирана …

Свободни радикали и антиоксиданти

Нека бъдем смели и да приемем кратък урок за свободните радикали

Medik8 Университет

В Medik8, ние ценим кожата.
Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване
0