Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Нашите 8 принципа

Нашите 8 основни принципа за постигане на видими резултати

1. Лесни за разбиране

Представяме ви нашата CSA anti-ageing философия. Толкова е лесно за разбиране „витамин С плюс слънцезащитен крем през деня, витамин А през нощта “.

2. Най-доброто за вас

Ние познаваме вашата кожа е знаем от какво се нуждае. Без компромиси, избираме най –добрите активни съставки и ги влагаме в нашите продукти.

3. Професионализъм

Терапевтите на Medik8, в цял свят, саспециално обучени за работят с продуктите на марката.

Гарантираме, че нашите клиентите получават професионални съвети и ефективна грижа за кожата.

4. Свободни да създаваме

Ние сме независима компания. Нашите специалисти сами разработват иновативните формули в собствените ни изследователски лаборатории.

5. Индивидуални решения

Ефективни решения на всеки кожен проблем и възможност за индивидуална грижа към клиента. Anti-ageing философията е в основата на всеки продукт.

6. Произвеждаме в малки партиди

За да гарантираме ефективността им , нашите серуми се произвеждат в малки партиди от специалистите на Medik8 в собствени ISO сертифицирани лаборатории.

7. Иновативни технологии

Разработваме и патентоваме нашите технологии за проникване на активните съставки в кожата. Работим в сътрудничество със специалисти от водещи научни лаборатории.

8. Етичност

Ние не тестваме продуктите си върху животни и сме единствения устойчив професионален бранд в света. Нашите продукти са 100% vegan friendly.

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване