Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Зa създателя на бранда

Елиът Исаакс учи физиология, фармакология и биохимия в университета в Лийдс. Той изгражда световно известен бранд, започвайки от малка лаборатория в задната част на аптеката на своя баща.

Medik8 е родена от стремежа за здрава кожата и видими резултати при третиране на различни кожни проблеми. Елиът навлиза в индустрията във време, когато брандовете, предлагащи натурална козметика надделяваха над традиционния бюти пазар. Иноватор и учен, прекарал 5 години обикаляйки света само с една раница на гърба си, той също споделя ценностите на новосъздадените био брандове, а именно: опазване на чиста околната среда, употребата на натурални съставки в грижата за кожата. Уникалността в неговата идея обаче е да съчетае етиката с опита си в биохимията, за създаване на иновативни продукти, подкрепени от науката и ориентирани към постигане на видими резултати. Неговата мисия е създаде най-ефективната грижата против стареене на кожата, базирана на философията CSA „витамин С + слънцезащитен крем през деня и витамин А през нощта“. Елиът смята, че няма причина да избирате между резултатите и приятното преживяване.

Като дългогодишен член на Обществото на учените-козметолози (Society of Cosmetic Scientists), чието име стои под множество патенти за приноса му в работата върху ретиноиди, фактори на растежа (growth factors), изсветляващи агенти и иновативни антиоксиданти, Елиът има повече от 15 години опит в разработването на продукти за професионална грижа за кожата. Днес той все още е силно ангажиран в разработването на иновативни продукти, изграждащи философията CSA. Силно изразените му ценности са в основата на всичко, което Medik8 прави. Елиът създава световно известна козметична марка, като оспорва и оборва редица, наложени във времето, норми и стереотипи.

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване