Medik8 - България

 
НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

Продукти, които решават конкретни кожни проблеми
Продукти с клинично доказани резултати
Професионални формули
Стабилизирани формули подкрепени с патентовани научни достижения
Ефективни решения в противостареещата грижа за кожата
Щадящи кожата активни съставки
Високо качесво в малки партиди
„Зелени” технологии и екологично чисти опаковки


ХИРАЛНО ПРАВИЛНИ МОЛЕКУЛИ 
ЗАЩО Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ФОРМАТА НА МОЛЕКУЛИТЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

Хиралността се занимава с извличане на максимума от активните съставки и ограничаване на ненужното дразнене. Хиралната молекула има огледален образ.


GREEN COSMECEUTICALS 
КАК „ЗЕЛЕНАТА” ХИМИЯ ПОМАГА НА ПРОДУКТИТЕ НА  MEDIK8?

Наша основна цел е да намалим врeдното въздействие при производството върху околната среда, когато това е възможно. Ние отчитаме това въздействие на всеки етап от разработването на нашите продукти, а именно от първоначалното изследване до крайния продукт.


ПРОИЗВОДСТВО В МАЛКИ ПАРТИДИ 
ЗАЩО УЧЕНИТЕ В MEDIK8 НАСТОЯВАТ ЗА ПРОИЗВОДСТВО В МАЛКИ ПАРТИДИ

Medik8 произвежда партиди в малки количества, за да гарантира стабилността, свежестта и ефективността на своите продукти. Вижте снимка от работния процес в производствените лаборатории на Medik8.

Това е начина, по който Medik8 ви гарантира, че произведените от нас продукти запазват силата и ефективността си докато достигнат своите клиенти.  
Много от най-активните молекули, използвани в медицинската козметика, а и като цяло в продуктите за кожата, за съжаление, са доста нестабилни. 


UV ЛЪЧИТЕ И ВАШАТА КОЖА 
ЗАЩО СЛЪНЧЕВАТА СВЕТЛИНА Е НАЙ-ЧЕСТАТА ПРИЧИНА ЗА СЪСТАРЯВАНЕТО НА КОЖАТА

Фотостареене е общ термин, който се отнася до натрупаните вредни въздействия върху кожата, които са пряк резултат от продължително излагане на ултравиолетови лъчи през целия живот на човека. Фотостареенето се смята за една от основните причини за стареенето на кожата. 

Най-честите кожни реакции, произтичащи от фотостареенето, водят до появата на "старчески” петна и различни видове хиперпигментация, преждевременно образуване на бръчки и линии, зачервяване, неравен тургур на кожата и сивкав, уморен външен вид.


ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОСТЕПЕННО ОСВОБОЖДАВАНЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ В КОЖАТА 
КАК MEDIK8 НАМАЛЯВА РЕАКТИВНОСТТА НА КОЖАТА КЪМ ДРАЗНЕЩИ АКТИВНИ СЪСТАВКИ

Използвайки най-добрите технологични достижения, Medik8 разработва уникална "филм-капсолована" система, която да подобри усвояването на активната съставка Ретинол (витамин А) в кожата.

Чрез капсулиране на реактивна съставка, каквато е транс-ретинола, тази технология постига двоен ефект. Повишава стабилността на продукта и така той достига свеж до крайния клиент и в същото време бавно освобождава молекулите транс- ретинол в кожата.


ЛИПОЗОМИ И МИКРО-ЕМУЛСИИ
КАК MEDIK8 ПОДОБРЯВА ПРОНИКВАНЕТО НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

Medik8 използва най-чистите леки масла като носители на много от активните съставки. Факт е, че ароматните масла проникват в кожата по-бързо от водата. 

За да подобри проникването в епидермиса на водноразтворимите съставки, Medik8 използва липозоми или микро-емулсии. Липозомите от своя страна увеличават стабилността на активната съставка през целия период на годност на крайния продукт. Medik8 не използва в своите продукти "Нанозоми" (липозоми с размери по-малки от 200 нанометра в диаметър).

Виж повече...

[profiler]
Memory usage: real: 18612224, emalloc: 18410672
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem