Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Стареене на кожата

Когато забележим, че кожата ни започва да старее и се появят фини линии, бръчки, неравномерен тен и текстура, е твърде изкушаваща мисълта за чудотворния крем и надеждата за по-млада кожа завинаги. За съжаление, без съмнение всички сме преживявали разочарования от напразни обещания, които не са изпълнени.

В Medik8 мислим по различен начин. Ние вярваме в науката, а не във фантастиката. Постигането на реални резултати не означава, че трябва да се откажете от страхотна текстура, приятен аромат или интересни и безопасни съставки. Ще се изненадате колко невероятно е да използвате гамата на Medik8. Истинското чудо е в разбирането за хармонията в ефективността на активните съставки и естествената биология на кожата.

ВИТАМИН С + СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ПРЕЗ ДЕНЯ И ВИТАМИН А ПРЕЗ НОЩТА

Това е всичко. Нашият принцип за борба с признаците на стареене, които вече са се появили, както и запазването на постигнатите във времето резултати, се основава на CSA философията (Витамин С + Слънцезащитен крем през деня, Витамин А през нощта). Всичко е толкова лесно. Нашите експерти нне губят време да измислят невероятни истории за завръщането на младостта в кожата. Вместо това те се фокусират върху подобряването на тази проста стратегия, като ви дават точно това, от което се нуждаете и искате – невероятни резултати, които можете да видите и усетите.

Прочетете повече за нашата anti-ageing философия тук.

Посъветвайте се с всеки специалист в грижата за кожата и той ще ви каже, че именно Medik8 е поставил началото на фокусираната концепция „витамин С + слънцезащитен крем през деня и витамин А през нощта“. В правилните пропорции тези три компонента работят заедно, за да предложат оптимална защита на кожата и иновативна регенерация.

Без значение от вашата възраст или състояние на кожата, можете да започнете с нашата CSA философия като използвате само два продукта: Daily Radiance Vitamin C и Night Ritual Vitamin A. Те са налични и в The Essential CSA Kit. Следвайки CSA философията може да откриете оптималния си режим с разнообразната ни селекция от серуми и кремове.

НО ТОВА НЕ Е ВСИЧКО.

Комбинацията от мощни антиоксиданти, възстановяващи ретиноиди, ексфолиращи хидрокси киселини и много други стабилизирани молекули допринасят за постигане на забележителни резултати за изглаждане на фините линии и бръчки. В същото време кожата е защитена от увреждащото действие при излагане на слънце и замърсяването от агресивната околната среда. Получете видими резултати, които наистина ще ви удовлетворят.

Готови ли сте да започнете? Изберете вашите продукти против стареене на кожата сега.

Виж Каталог

ОПИТАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ НИ ТЕРАПИИ ВЪВ ВАШИЯ САЛОН ИЛИ КЛИНИКА? ЗА ПО-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕТЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩАТА ПРОЦЕДУРА ТУК.

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване