Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Професионална грижа за кожата

Medik8 е марка за професионална грижа за кожата. Това означава, че продуктите се предлагат от обучени специалисти в обекти като естетични клиники, естетични центрове и по-добрите салони за красота, както и специализирани уебсайтове.

САМО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Няма да намерите Medik8 във всяка аптека или дрогерия, което понякога ни прави малко по-трудни за намиране, но това е с причина. Ние целим да запазим идентичността си на професионална марка,тъй като използваме активни и клинично доказани съставки, за да гарантираме невероятни резултати. Вярваме, че за да предоставим наистина най-добрите консултации, е необходима професионалната преценка на обучен специалист.

Свикнали сме повечето козметични марки да са в сравнително високия ценови диапазон с красиви опаковки и аромат, но с ограничена активност на съставките, което не е достатъчно за постигането на видими резълтати. Линията за домашна употреба за грижа за кожата на Medik8 се стреми да осигури всичко: резултати, професионални съвети, красива опаковка, прекрасни аромати и текстури. Защо да избирате между приятнитното изживяване и резултатите, когато можете да имате всичко това с Medik8?

КАКВО Е КОЗМЕЦЕВТИЧНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА?

Козмецевтичните продукти са тези, които съдържат в себе си биологични активни съставки, които засилват ефективността на козметиката. Вместо да се очаква един овлажнител единствено да овлажнява кожата, козмецевтичният овлажнител се предполага, че има едно или повече активни съединения, които предлагат ползи за кожата много по-големи от просто повърхностна хидратация. Medik8 е козмецевтична марка, защото използваме висококачествени активни компоненти и доказани съставки във всички наши продукти. Ние използваме много съставки, които са клинично тествани и имат оригинални изследвания зад тях, за да създадем продукти, на които можете да се доверите, че ще работят, без да се нуждаете от медицинска рецепта. Разбира се, всички обещания, които даваме за видими резултати, са обосновани чрез тестване, изследвания и обратна връзка. Ние сме също толкова внимателни, колкото Вас , когато става дума за ефективност на продуктите.

ЗАЩО ИМАМЕ НУЖДА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ ТЕРАПЕВТ?

По същите причини, заради които посещавате зъболекар или лекар. Квалифицираните и обучени терапевти имат опит в предоставянето на персонализирани препоръки за постигане на здрава и сияйна кожа. Терапиите на Medik8 се предлагат само от обучени специалисти. Те познават продуктите и могат да направят най-добрата препоръка за терапия, която да допълните с домашна грижа.

КАК ОБУЧАВАМЕ НАШИТЕ ТЕРАПЕВТИ?

Цялото обучение започва в централния ни офис във Великобритания с нашия екип. Английският екип обучава Национални тренери от цял свят чрез класове, събития и семинари. След това Националите тренери преподават на терапевтите в техните страни. Всички терапевти на Medik8 в България са обучени да работят с продуктите. Това означава, че са посетили обучение и са преминали оценяване след това, така че можете да сте сигурни, че получавате възможно най-добрата услуга.

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване