Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Специалистите на Medik8

Екип от талантливи хора, с богат опит, се зае с мисията да осигури на нашите клиенти иновативна грижа за кожата, която гарантира видими резултати. Именно с тях ще ви срещнем сега.

ИНОВАЦИИ И РАЗВИТИЕ

В Medik8 иновациите вървят ръка за ръка с научните изследвания и разработки. Ние надхвърляме общоприетите норми във всеки един продукт, който създаваме, за да гарантираме, че нашите клиенти ще получат изключителни резултати. Нашият екип от учени разчупва стереотипите и разработва формули, които доскоро се смятаха невъзможни за постигане.

Ние винаги сме в крак с най-новите тенденции в областта на естетиката и козметологията и следим последните научни публикации, за да създадем най-иновативните и вълнуващи продукти за вас. Екипът от учени на Medik8 разработва своята гама от продукти използвайки уникални технологии за стабилизиране и транспорт на активните съставки в кожата. Наравихме исинска революция в областта на ретиноидите, създавйки луксозният  r-Retinoate® и модерния Crystal Retinal™ , както и патентовахме редица технологии, които използваме в нашите продукти, за успешно справяне с всички кожни проблеми.

Директор на изследователския екип на Medik8 е Даниел, който е завършил химия в Университета в Лийдс. Той се присъедини към Medik8 преди почти десетилетие като иноватор и създател на козметични продукти и сега ръководи голям научен отдел от биохимици, химици и биотехнолози. Екипът на Даниел успешно си сътрудничи с учени от цял свят, някои от които участват в разработването на иновативните ни продукти. По време на кратката си кариера, Даниел е разработил над 80 уникални формули. Той е експерт в създаването на слънцезащитни продукти и продукти против нежелана пигментация. Даниел е притежател на два патента. Той е и новаторът, който стои зад H.E.O. на Medik8- интелигентни хидратиращи технологии.

ОБУЧЕНИЕ

Подобно на нашите продукти, и нашите обучителни програми са проучени и разработени от специалисти, за да се гарантира еднакво нивото на експертност в световен мащаб. Обикновено Medik8 се продава само от професионалисти и обучени експерти на марката. Това предполага, че всеки, който продава нашите продукти има еднаква дълбочина на познания. Само така можем да гарантираме на клиентите си качествени професионални процедури и най-добрите препоръки на продукти за домашна грижа, където и да са по света.

Medik8 разполага с екип от специалисти, посветен на обучението на професионалистите (дерматолози и козметолози) от цял свят, както и на екипите на нашите бизнес партньори. Провеждаме мастер класове, обучителни събития и уебинари от нашия Център за обучение в близост до Лондон, Обединеното кралство, както и при пътувания по света за обучение на професионалисти за работа с продуктите и протоколите на Medik8.

Запознайте се с Лавиния, нашият експерт в обучението. Лавиния работи в областта на индустрията за красота и естетика повече от 10 години. През цялата си кариера тя си е партнирала с много козметични марки, разработвайки програми за обучение  и образователни стратегии. Тя има за цел да даде възможност и да вдъхнови професионалистите да достигнат максималния си потенциал чрез предаване на своите знания и опит.

ПРОИЗВОДСТВО

Всяка сложна иновация, създадена в нашите научни лаборатории, трябва да бъде произведена в сравнително голям обем. Предизвикателство е да се изработи всяка партида с еднакво качество, всеки път – “перфектната партида”. Ето защо започнахме ISO сертифициране. Използвайки техники за съвместна работа, ние подобрихме процесите и усъвършенствахме всяка стъпка. В резултатът на това, всеки продукт, който произвеждаме, е с еднакво, най-високо качество. Работихме и по изграждането на екип от хора, които с любов и страст да произвеждат стабилизирани продукти в малки партиди, с най-високо качеството, което вие, нашите клиенти, заслужавате.

Запознайте се с Вини, нашият господин “Блендер”. Той работи в компанията, от времето, в което тя наброяваше само няколко души и е преминал дълъг процес на развитие, от смесване на съставки на ръка до управление на машини, които миксират 7 тона продукт за час.

Всички продукти на марката се разработват от нашите учени и експерти. Всички серуми на Medik8 се произвеждат в собствени сертифицирани производствени бази във Великобритания. Ние използваме най-добрите практики от медицинската и фармацевтичната промишленост и ги прилагаме в производствените процеси на Medik8. Управляваме сами собствената си логистика, за да гарантираме високо ниво на качество от началото до края, когато продуктите са готови за експедиция. Като британска компания и в момент на промяна, ние се гордеем, че спазваме европейските производствени практики, така че можете да бъдете уверени във високото качество, което ще получите с всеки закупен продукт. Ние в Medik8 работихме усилено, за да бъдем сертифицирани по ISO както по отношение на стандартите за производство на козметични продукти, така и за стандартизиране при управление на качеството. Стремим се да поддържаме ежедневно високи стандарти във всичко, което правим.

Наричаме тази затворена вътрешна система: “Иновация. Лаборатория. Производство. Стандарт.”

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване