Начало / Професионални пилинги

ПРОФЕСИОНАЛНИ ПИЛИНГИ

REWIND™

Химически пилинг, който изглажда фините линии и бръчки и премахва несъвършенства по кожата, като фотоиндуцирана Пигментация.

EVEN PEEL™

Изсветляващ химичен пилинг, който се бори с пигментните петна за видимо изранен и сияен тен.

CLARITY PEEL™

Химически пилинг, насочен към третирането на упорити несъвършенства и лезии причинени от акне. Коктейлът от ексфолиращи киселини обновява повърхността на кожата, почиства, ефективно премахва несъвършенства и белези.

UNIVERSAL AHA

Подходящ за всеки тип кожа, той видимо ревитализира кожата, почиства я от насъбрали се замърсявания и връща блясъка й. Подходящ е за тези, които за първи път си правят пилинг или за тези, които искат да поддържат резултатите от вече направени предишни пилинги.

SENSITIVE PHA

Пилинг за чувствителна кожа, който подсилва кожната бариера. Омекотява кожата и успокоява зачервяванията.

ОКОЛООЧЕН ПИЛИНГ

Много лек, но ефективен пилинг, специално разработен за деликатната околоочната зона, който видимо намалява всички признаците на стареене.

MONO PEELS

Medik8 предлага и моно пилинги с един вид киселина за още по-персонализирана грижа. Професионалистите на Medik8 могат да избират от различни концентрации. След консултация ще определят и броят на слоевете, който трябва да бъде нанесен.

MONO MANDELIC TR

30% Професионален пилинг с бадемова киселина

MONO LACTIC TR

30%, 50% Професионален пилинг с млечна киселина

MONO GLYCOLIC TR

30%, 50%, 70% Професионален пилинг с гликолова киселина

Знаете ли, че?

Пилингите са подходящи и за подмладяване на ръцете, помагат за премахване на несъвършенствата в областта на гърба, бикини зоната или подмишните.

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване
0