Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Пилинг процедури

Rewind

Химически пилинг, който стимулира производство на колаген и предотвратява появата на фини линии и бръчки. Премахва несъвършенства и остава кожата сияйна и подмладена.

Even

Депигментиращ пилинг, който неутрализира увреждането, нанесено от слънцето, Третира успешно хиперпигментация, сива, преуморена кожа, като инхибира производството на меланин. Even peel видимо изсветлява кожата и придава по-равномерен и сияен тен.

Clarity

Мощна бленда от киселини, които навлизат дълбоко в порите, за да избистрят и изравнят тена. Бързо се справя с несъвършенствата и намалява риска от появата на нови такива.

Universal AHA

Химически пилинг, подходящ за всички, които искат да започнат пилинг процедури или ако търсят поддръжка след проведен курс от такива. Видимо избистря, изглажда, почиства и ревитализира кожата.

Sensitive PHA

Лек пилинг на базата на полихидрокси киселини, който е подходящ за чувствителни кожи, склонни към зачервяване. Видимо изглажда, обновява повърхността на кожата и подобрява бариерната ѝ функция

Eye Reveal

Нежно, но изключително ефективно решение за третиране на мимическите линии в околоочния контур чрез подобряване на клетъчната регенерация.

Mono Peels

Монокомпонентните пилинги на Medik8 предлагат решения специално пригодени за всеки проблем на кожата. Специалистите на Medik8 могат да избират между различни концентрации и трябва сами да определят нужната такава при нанасяне на слоевете.

Mono Mandelic TR

Химически пилинг със съдържание на 30% Бадемова киселина.

Mono Lactic TR

Химически пилинг със съдържание на 30%, 50% Млечна киселина

Mono Glycolic TR

Химически пилинг със съдържание на 30%, 50%, 70% Гликолова киселина

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване