Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Широки пори

Широките пори могат да бъдат сериозен проблем за мнозина. Знаем, те са трудни за лечение и правят мечтата за безупречно гладка кожа почти непостижима. Необходима е ежедневна грижа за кожата, за да се поддържат порите в добро състояние, а именно: почистване от излишния себум и замърсяванията, редовно ексфолиране, което да премахнете мъртвите клетки от повърхността на кожата…. Но какво следва? Тогава идва на помощ Medik8.

РЕШЕНИЕТО НА MEDIK8

Нашият подход за свиване на порите е различен. Независимо дали са причинени от естествено стареене на кожата или свръхпроизводство на себум, учените на Medik8 разработиха невероятна комбинация от активни съставки, които помагат за стягане на порите и намаляване потока на себум. Двете звездни съставки в линията Pore Refining са бадемовата киселина и екстрактът от червена детелина. Червената детелина е мощна растителна съставка, балансираща кожата, известна със своите свойства за стягане на порите. Тя помага да се регулира потока на себум през порите. Бадемовата киселина отпушва блокираните пори, което им позволява видимо да се свият до първоначалния си размер. Освен това възстановява еластичността на кожата, което също води до видимо стягане на порите.

ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА

Ние знаем, че никоя друга козметична марка не може да ви предложи стабилен, високо концентриран Oxy-R. Можете да прочетете повече за тази невероятна съставка тук.

Червената детелина регулира потока на себум при мазната кожа, което спомага за отпушването на порите и свиването им до първоначалния размер. При разширени пори, причинени от загубата на еластичност в процеса на стареене на кожата, червената детелина работи за възстановяване на еластичността, което от своя страна видимо намалява размера на порите. Ексфолиацията с AHA и BHA киселини също спомага за отпушването на порите и намалява вероятността от поява на черни точки.

Комбинацията от червена детелина, бадемова киселина и млечна киселина в Pore Minimizing Tonic ™ го прави изключително ефективен почистващ тоник, който ексфолира порите в дълбочина и премахва излишния себум. В резултат на това текстурата на кожата става по-гладка, а порите видимо по-малки. Продуктите от гамата за широки пори на Medik8 работят за постигане на бързи и видими резултати като се справят с основните причини за разширяване на порите.

ОТкРИЙ РЕШЕНИЕТО

Искате ли да се справите с широките пори? Свържете се със специалист на Medik8 и се запишете за професионална терапия. Намерете най-близкия до вас салон или клиника тук.

 

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване