Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни
Начало / Medik8 Терапии

Medik8 Терапии

Medik8 е професионална марка, експерт в грижата за кожата. Ние вярваме, че за постигане на най-добрите резултати е необходимо да посетите оторизиран козметичен център или дерматологична клиника за консултация и изготвяне на програма от професионални процедури на Medik8, които да отговарят на нуждите на вашата кожа. Следвайте съветите на нашите обучени специалисти и продължете у дома с индивидуален режим с продуктите на Medik8, за постигане на оптимални резултати.

ЗАПОЧНЕТЕ С ВАШАТА ГРИЖА СЕГА

Насладете се на приятно изживяване с нашите професионални терапии, подходящи за всеки от вас и се доверете на обучените от Medik8 професионалисти, които ще ви дадат експертни съвети, съобразени с вашите специфични проблеми. Ние предлагаме широка гама от терапии с anti-ageing действие, изключителни ритуали за подмладяване и озаряване на околоочния контур, професионални терапии с химически пилинг, както и терапии за третиране на специфични кожни проблеми, като акне, розацея, дехидратация, широки пори и хиперпигментация.

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ VS ХИМИЧЕСКИ ПИЛИНГ

Всяка терапия за лице на Medik8 или химически пилинг използва най-ефективните активни съставки и най-добрите ни технологии. Нашите терапии са не само изключително ефективни, но и са истинска наслада за сетивата. Може ли да комбинирате терапиите за лице с химическите пилинги? Няма причина да не можете, зависи от резултатите, които искате да постигнете.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ХИМИЧЕСКИТЕ ПИЛИНГИ НА MEDIK8

Видими резултати
Дълготраен ефект
Оптимално здраве на кожата
Кратък престой на пилинга върху кожата (освобождаване във време)
Подходящ за всички нужди на вашата кожа
Прогресивни и кумулативни резултати
Монокомпонентни и комбинирани пилинги
Могат да се комбинират а апрати

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ТЕРАПИИТЕ ЗА ЛИЦЕ НА MEDIK8

Незабавни “WOW” резултати
Глезещи терапии с видими резултати
Използваме клинично изследвани активни съставки
Приятно луксозно изживяване
Без нежелани странични реакции

Нашата CSA философия присъства във всяка терапия

НАЙ-ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Ето най-често срещаните въпроси, които ни задавате, свързани с професионалните терапии на Medik8. Моля, свържете се с нас, ако имате други питания, на които не намерихте отговор тук. Имаме специално обучен екип, който е готов да ви помогне. Ако предпочитате да се обадите, моля позвънете ни на телефон: 088 8 40 50 78.

КАКВО Е ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА?

Medik8 е марка за професионална грижа за кожата. Това означава, че нашите продукти се предлагат от обучени специалисти в дерматологични клиники и естетични центрове, както и в специализирани уебсайтове.

ПРЕПОРЪЧАНА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Няма да намерите Medik8 във всяка аптека или дрогерия, което понякога ни прави малко по-трудни за намиране, но това е с причина. Ние целим да запазим идентичността си на професионална марка, тъй като използваме активни и клинично доказани съставки, за да гарантираме невероятни резултати. Вярваме, че за да ви предоставим най-добрите консултации, е необходима професионалната преценка на обучен специалист.

Повечето козметични марки залагат на красиви опаковки и аромат, но имат ограничена активност на съставките, което не е достатъчно за постигането на видими резултати. Линията за домашна грижа на Medik8 осигурява видими резултати, възможност за персонализиране на грижата, в зависимост от вашите нужди, красиви опаковки, прекрасни аромати и леки текстури. Защо да избирате между приятното изживяване и резултатите, когато с Medik8 можете да имате и двете?

КАКВО Е КОЗМЕЦЕВТИЧНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА?

Козмецевтичните продукти са тези, които съдържат в себе си биологично активни съставки, които засилват ефективността им. Вместо да се очаква един овлажнител единствено да хидратира кожата, козмецевтичният овлажнител се предполага, че има едно или повече активни съединения, които осигуряват ползи за кожата, много по-големи от просто повърхностна хидратация. Medik8 е козмецевтична марка, защото използваме висококачествени активни съставки с доказани ползи за кожата във всички наши продукти. Ние използваме само клинично тествани съставки, за които има публикувани научни данни от клинични изследвания, на които може да се доверим. Разбира се, всички обещания, които даваме за видими резултати от употребата на продуктите са потвърдени чрез тестване, изследвания и обратна връзка от експериментална група. Ние сме изключително внимателни, когато става дума за ефективност и гарантираме, че продуктите, които предлагаме носят само ползи за кожата.

ЗАЩО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ОБУЧЕН ТЕРАПЕВТ?

По същите причини, заради които посещавате зъболекар или лекар. Квалифицираните и обучени терапевти имат опит в предоставянето на персонализирани препоръки за постигане на оптимални резултати. Терапиите на Medik8 се предлагат само от обучени специалисти. Те познават продуктите и могат да направят най-добрата препоръка за терапия, която да допълните с домашна грижа.

КАК ОБУЧАВАМЕ НАШИТЕ ТЕРАПЕВТИ?

Обучението започва в централния ни офис във Великобритания. Английският екип обучава специалисти от цял свят чрез класове, събития и семинари. След това, вече обучените специалисти преподават на терапевтите в техните страни. Всички терапевти на Medik8 в България са обучени да работят с продуктите на марката. Това означава, че са посетили обучение и са преминали оценяване след това, така че можете да сте сигурни, че ще получите възможно най-добрата услуга.

КАКВО Е “12 WEEKS TO WOW”?
С две думи, това е персонална грижа за вашата кожа. Консултирайте се с вашият Medik8 терапевт две седмици преди да започнете програмата. Той ще ви води през целия период от 12 седмици за истинска трансформация на вашата кожа. Грижата започва в клиниката/салона, където ще получите консултация за вида на професионалния пилинг, както и препоръка на продукти за домашна грижа. Доверете се на грижата на вашия терапевт – това е все едно да имате личен треньор в салона. Можете да прочетете повече за програмата тук.
С КАКВО MEDIK8 Е РАЗЛИЧЕН

НАУЧНО ДОКАЗАНО

Medik8 е водеща професионална марка в грижата за кожата от 2009 г. насам. Ние познаваме кожата и знаем кои съставки наистина работят. Ние сме създателите на CSA философията: витамин С, последван от слънцезащитен крем през деня и витамин А през нощта. Това са активни съставките, за които е доказано, че действат и тяхната ефективност е описана в стотици проучвания, публикувани в световно известни дерматологични издания по целия свят. За нас доказателствата са неопровержими.

НАЙ-ДОБРИТЕ ФОРМУЛИ

Избирането на правилните съставки е много важно нещо при разработването на продуктите, но да ги накарате да работят по най-добрия начин в кожата е съвсем друга игра. Именно тук нашият невероятен екип от учени си идва на мястото. Тъй като произвеждаме сами нашите продукти ние знаем произхода на всички съставки, смесваме ги в собствените ни сертифицирани лаборатории и накрая ги пакетираме и изпращаме до всички вас. Мислете ни за цинични, но ние просто не се доверяваме на никой друг да го прави вместо нас. По този начин можем да застанем с името си зад всички наши продукти, знаейки, че те са най-доброто, което могат да бъдат.

СТАБИЛИЗИРАНИ ФОРМУЛИ

Няма да се уморим да го повтаряме. Ние не просто използваме правилните съставки, а и осигуряваме тяхната стабилност. Това означава, че активните съставки запазват своята свежест и активност през целия период след отваряне на опаковката. Знаете ли, че ние тестваме всички наши продукти, съдържащи витамин А, за да гарантираме че активността им се запазва без промяна от първия до последния ден на тяхното прилагане? Попитайте нашите конкуренти дали имат тази практика. Вероятно ще получите много различен отговор.

НАЙ-ДОБРИТЕ ТЕРАПЕВТИ

Не само изключителните ни продукти за домашна и професионална употреба са причината клиники, но и нашият опит са причината да се доверите на марката. Нашите обучени специалисти в грижата за кожата и сертифицирани терапевти предлагат продуктите на Medik8 в своите клиники и салони, защото искат най-доброто за клиентите си. В замяна ние гарантираме, че невероятните професионалисти, предоставящи нашите терапии по целия свят, са обучени щателно в протоколите и техниките на Medik8. Прочетете повече за обученията, които провеждаме с водещи в бранша терапевти по долу.

ПРОФЕСИОНАЛЕН УСТОЙЧИВ БРАНД, НЕ САМО НА ДУМИ

Ние сме напълно ангажирани с каузата за опазване на околната среда и се променяме месец след месец, година след година. Можете да проследите напредъка ни тук. Всички наши стъклени бутилки са направени от 40% рециклиран материал, но ние искаме още (40% за индустрията е “максимум”, но за нас това просто не е достатъчно. Работим с доставчици на суровини, за да видим как можем да подобрим постигнатото.) Ние спестихме 3 тона пластмаса от нашите опаковки през 2018 г. и всички картонени опаковки са направени от FSC хартия и са напълно рециклируеми и биоразградими. Ние дори печатаме с растително мастило. Крайната ни мисия? Да бъдем разпознавани като „най-устойчивият професионален бранд в грижата за кожата.“

От юли 2019 г. всички наши продукти са 100% vegan-friendly.

ОБУЧЕНИЯТА НА ТЕРАПЕВТИТЕ НА MEDIK8

В Medik8 вярваме, че истинското здраве на кожата се постига с професионални терапии, назначени от обучени специалисти. Когато експертният анализ на кожата се комбинира с правилно подбрани професионални терапии, резултатите са на лице. Когато се спазва професионалната препоръка за употреба на продукти в домашни условия, тези резултати стават дълготрайни.

НАШИЯ ПОДХОД

От самото начало през 2009 г. ние не спираме да изпълняваме нашата мисия, да очертаем най-ефективния път за постигането на здрава кожа за всеки наш клиент. И до днес това пътуване винаги е важно за нас, заради вас, нашите клиенти.

Иновативна образователна програма е насочена да подобри уменията на терапевтите ни. Чрез поредица от курсове, много от които се провеждат в модерния обучителен център на марката във Великобритания, те постоянно надграждат настоящите си познания с изучаването на усъвършенствани протоколи на терапиите и иновативни техники, за да получат статус на „специалист по грижа за кожата на Medik8“. Нашите сертификати за придобити умения не са просто индикация за техните знания, а универсално признание за способността им да предлагат професионални терапии, които отговарят на високите стандарти на марката.

Така гарантираме, че качеството на услугата/терапията, която получавате във Великобритания, е същото както и в Австралия, България или Украйна.

Нашият глобален подход изисква ангажимент за непрекъснато усъвършенстване, висок професионализъм и грижи, което вие нашите клиенти да получавате всеки път, когато посещавате някой от нашите официални партньори.

ДОМАШНА ГРИЖА СЛЕД ТЕРАПИЯ

Комбинацията от професионални терапии и правилно подбрани продукти за домашна грижа е гаранция за бързи и забележителни резултати и ще ви помогне да ги задържите по-дълго.

С удоволствие ви представяме нашата CSA философия – витамин С, последван от слънцезащитен крем, през деня и витамин А през нощта. Това е най-добрият начин да се сдобиете с кожата, която винаги сте искали и която лесно ще постигнете с продуктите на Medik8. Прочетете повече за нашата философия тук или се доверете на селекцията ни от продукти в CSA комплектите тук.

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване