Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Несъвършенства

Защо трябва да избирате между красива кожа без несъвършенства и anti-ageing грижа? Защо да се задоволите само с едно решение, ако може да имате и двете?

ПОДХОДЪТ НА MEDIK8

Нашият подход към проблемната кожа е съвсем различен. Никога не правим компромиси с резултатите и се стремим да отговорим на вашите очаквания. Нашите формули съдържат висококачествен

и, клинично тествани активни съставки в оптимални концентрации, които наистина действат. Разликата е в това, кои съставки избираме да използваме. Продуктите ни за проблемна кожа не съдържат тежки химикали, като бензоилов пероксид, които могат да възпалят кожата и да нарушат нейната защитна бариерна функция, да причинят зачервяване и сухота.Убедени сме, че не необходимо да се прибягва до агресивни агенти, особено при лечение на тийнейджърска акнеична кожа. Те не са подходящи дори за нуждите на зрялата проблемна кожа. Може би има клиент с проблемна кожа, който ще отложи своята anti-ageing грижа, докато се справи с несъвършенствата. Но ние ви питаме, защо да се задоволите само с едно решение, ако може да имате и двете?

ВИЖ КАТАЛОГ

ИЗСЛЕДВАНЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

Задълбочените изследвания върху активните съставки, които използваме, ни помогнаха да разработим нашата серия за проблемна кожа. Създадохме ефективни формули, които се борят с несъвършенствата, успокояват зачервяванията, стимулират заздравяването на кожните лезии и намаляват вероятността от появата на белези, без да разрушават защитнитата бариерна функция на кожата. Вие го заслужавате!.

Научете повече за активните ни съставки тук.

Подобрете постигнатите резултати в домашни условия с професионални терапии в козметичен салон или клиника. Може да намерите менюто ни за професионална грижа тук. Разгледайте резултатите, които постигнаха нашите клиенти before and after с помощта на Medik8.

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване