Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Витамин C + Слънцезащита през деня,
Витамин А през нощта

Създадена през 2009 година , философията CSA придобива все повече популярност и това ни прави искрено щастливи. CSA философия.

Мисията на Medik8 е да създава най- добрите anti-ageing продукти за кожата.

Вярваме, че използвайки нашите продукти можете да изглеждате на 40, когато сте на 50 години! Толкова е толкова лесно, колкото нашата anti-ageing философия- “витамин С плюс слънцезащитен крем през деня, витамин А през нощта”.

ВИТАМИН C

Стабилизираната формула на витамин С не само осигурява антиоксидантна защита срещу свободните радикали, но също така стимулира производство на колаген, избистря тена и придава свежест и младежки вид на кожата. Нанасяйте витамин С сутрин за целодневна протекция срещу агресивните фактори на околната среда. За повече информация как работи витамин С и какви ползи има за кожата, посетете: лидери във витамин С грижата. За да закупите продукти, съдържащи витамин С- тук

СЛЪНЦЕЗАЩИТА

Последните данни сочат, че за 80% от стареенето на кожата е виновно слънцето. Дори и в облачни дни до кожата Ви ще достигнат приблизително 50% от ултравиолетовите лъчи. Ежедневното нанасяне на слънцезащитни продукти е от съществено значение за здравето на вашата кожа. Като се има предвид значението на тези факти, Medik8 ви предлага набор от мощни слънцезащитни продукти с кадифено леки текстури, които ще защитават и подхранват кожата ви. Не се притеснявайте, нашите високотехнологични слънчеви екрани не са мазни и не лепнат, а същевременно осигуряват необходимия комфорт на кожата ви. За повече информация, разгледайте нашата страница слънцезащита. За да закупите слънцезащитни продукти – тук.

ВИТАМИН A

Като експерт във витамин А грижата, Medik8 разполага с широка гама от нощни кремове и серуми, които да се погрижат за вашата кожа през нощта. Витамин А е най-важната съставка в anti-ageing грижата за кожата. Той има множество ползи за кожата, включително ускоряване на клетъчното обновяване и стимулиране производството на колаген и еластин. От съществено значение за нашите формули е, че витамин А е стабилизиран и благодарение на иновативната система за контролираното му освобождаване в кожата се осигурява максимална ефективност при минимално дразнене. Прочетете повече информация как работи витамин А. За да закупите продукти, съдържащи витамин А – тук.

Не е необходимо anti-ageing грижата за кожата да бъде сложна. Следвайки нашата лесна за разбиране и употреба CSA философия, ще можете да подобрите тонуса и текстурата на вашата кожа, оставяйки я с младежки сияен и подмладен вид.

НАШИТЕ CSA КОМПЛЕКТИ

Нашите комплекти са създадени с любов и грижа специално за вас. Изберете един от CSA комплектите, съдържащи всичко, от което вашата кожа има нужда с включена отстъпка от цената на продуктите, за да постигнете красива кожа за цял живот. Внимателно сме подбрали подходящи формули с различна сила на действие от продуктите съдържащи витамин С , SPF и витамин А. Подарете си най-добрата грижа за домашна употреба.

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване