Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Регенерация

Кожата може да бъде дехидратирана по всяко време на годината. Всеки един независимо от възрастта си, също е усещал дискомфорта от загуба на влага в кожата. Причините могат да са различни: дали сте прекарали цял ден в офис с климатици, ходили сте на разходка в студен зимен ден или сте си правили терапия с химически пилинг. За много жени около 40-те и 50-те години обаче,този дискомфорт е ежедневен, независимо дали прекарват време на сух въздух или са след пилинг терапия. Понякога дори се случва, че колкото и хидратиращ крем да приложите, все не е достатъчно. Ето защо излязохме извън проблема със сухата кожа и разработихме отделна продуктова линия за компрометирана кожа. Представяме ви нашата линия за възстановяване и регенериране на кожата.

ОПТИМАЛНО ПОДХРАНВАНЕ

Възстановяването на кожния баланс е свързано с по-дълбоко подхранване и дългосрочни грижи. Ако чувствате дискомфорт и усещате кожата си опъната, суха и лющеща се, препоръчваме да започнете с хидратиране в дълбочина и да осигурите за кожата си необходимите грижи и внимание. Възстановяването е дълъг процес на полагане на адекватни грижи, за постигане на здрава и хидратирана кожа.

Относно регенерацията на кожата след химически пилинг и други естетични процедури, специалистите на Medik8 предлагат продукти, които да скъсят възстановителния период. В процеса на регенерация, кожата е най-уязвима и затова е важно правилно да се грижим за нея, за да получим максимален резултат от процедурите.

РЕШЕНИЕТО НА MEDIK8

Повечето хидратиращи кремове са насочени към възстановяване на влагата в кожата. И това, разбира се, е много важно. За Medik8 обаче не е достатъчно. Нашите продукти са разработени не само да хидратират кожата, но също така да предотвратяват загубата на влага, благодарение действието на оклузиви, които заключват влагата в дълбоките слоеве. Medik8 дава изцяло ново решение на проблема със загубата на влага и осигурява ново и ефективно изживяване за нашите клиенти със суха кожа.

Нашата система H.E.O.® Framework (хидрататори, емолиенти и оклузиви) се използва в цялата гама от продукти на Medik8 насочени да възстановяват баланса на кожата. Продуктите за възстановяване на сухата и увредена кожа съдържат голяма част от трите компонента на H.E.O., но по-специално, емолиенти и оклузални вещества, които имитират естествената защитна бариера на кожата. Използвайки тези продукти, никога повече няма да се задоволите с употребата на стандартен хидратиращ крем.

Имате ли проблем с дехидратацията? Нашият най-продаван хидратиращ серум HYDR8 B5™ омекотява и успокоява кожата, подобрява нейната еластичност – всичко това в прозрачен и лесен за употреба серум. Още ли не сте го опитали?

Виж Каталог

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване