Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Посветени на качеството

Не само нашите формули, но и нашите продукти са създадени и опаковани в собствена ни лаборатория във Великобритания. Това гарантира прозрачност и контрол на производствения процес от началото до края.

ПРОВЕРКА НА КАЧЕСТВОТО

Внимателният контрол на качеството е много важен за нас: за да гарантираме, че всяка следваща партида е толкова ефективна, колкото и предишната, всички етикети са правилно поставени и всички партиди са опаковани еднакво. Нашият технологичен отдел дори създаде софтуер за претегляне на стоки, който отчита дори най-малкото отклонение в теглото (до 1 милилитър на продукт).

Medik8 се придържа към прогресивните принципи на производствената практика, което задължително включва използването на най-новите постижения във фармацевтичната и медицинската индустрия. Затова винаги можете да сте сигурни, че вашият продукт за грижа за кожата е проектиран по изключително висок стандарт. Ние сме компания за производство във Великобритания, но спазваме европейските стандарти. Насладете се на иновативната ефективност на всеки от нашите продукти.

И това не са само думи. Medik8 е сертифициран по ISO, както в козметичните стандарти, така и в качеството. Това сертифициране изисква постоянен мониторинг и редовен преглед. Опитваме се да поддържаме това ниво на качество във всичко, което правим.

* Medik8 има ISO 22716 и ISO 9001 Lloyd Quality Control (LRQA) сертификат

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване