Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Зачервяване

Склонната към зачервяване кожа е сериозен проблем за мнозина. Зачервяването, повишената чувствителност и неравната текстура на кожата влияят върху комфорта и самочувствието на клиентите. Често не успявате да прикриете недостатъците. Ето защо преди повече от десет години марката Medik8 стартира с решение на проблема на чувствителната и склонна към зачервяване кожа, като създадохме първия ни продукт – Calmwise™ Serum, който и до днес е един от нашите бестселъри.

СПОКОЙНА КОЖА И ВЪЗСТАНОВЕН КОМФОРТ

В Medik8 вярваме, че познаваме проблемите на чувствителната и зачервена кожата и работим за успокояване и възстановяване на комфорта й. Здравата и спокойна кожа не се нуждае от грим и дава повече увереност и самочувствие.

Най-новите ни постижения в борбата със зачервяването са несъмнено най- добрите формули, които някога сме създавали. Повече от 10 години сме лидери в грижата за чувствителната и склонна към зачервяване кожа.

РЕШЕНИЕТО НА MEDIK8

Гамата Calmwise ™ на Medik8, както подсказва името, е ултра успокояваща колекция от продукти, специално разработена за справяне с проблемите на страдащите от зачервяване на кожата. Формулите възстановяват защитната липидна бариера, намаляват ефективно изчервяването в резултат на агресивното въздействие на околната среда. Всеки от продуктите е обогатен с най-добрите успокояващи активни съставки, включително патентования тепренон, който спомага за удължаване на живота на кожните клетки. Успокояващите агенти намаляват възпалението и подпухването на кожата и възстановяват комфорта. Цялостният вид на зачервената кожа е възстановен: текстурата е гладка, дразненето е елиминирано , кожата е здрава и успокоена.

Опитайте Calmwise ™ Colour Correct, нашият многократно награждаван, oil free овлажнител със зелени минерални пигменти, който покрива моментално зачервената кожа, осигурявайки изключителна ефективност и мигновено облекчение. Към това добавете и другите ни продукти за ежедневна рутина от серията Calmwise, които ще ви помогнат да се справите с проблема ден след ден. Имаме всичко необходимо, за да помогнем на всяка чувствителна кожа, за възстановяване на здравето и комфорта й.

Виж Каталог

Подобрете постигнатите резултати в домашни условия с професионални терапии в козметичен салон или клиника. Може да намерите менюто ни за професионална грижа тук.

 

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване