Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Проучвания

Като експерти в грижата за кожата, ние в Medik8 използваме само най-добрите активни съставки в нашите формули. Подлагаме тези съставки на строг процес на тестване, преди да ги внедрим в продуктите си.

ОРИГИНАЛНИ ПРОУЧВАНИЯ

Всички активни съставки, които използваме, трябва да имат данни, подкрепящи тяхната ефективност и / или да бъдат клинично тествани и подкрепени с оригинални експертизи, за да бъдат използвани във формулите на Medik8. Разбира се, нашите етични и еко ценности никога не се пренебрегват по време на етапите на тестване. Ние използваме само in vitro тестове или работим с доброволци , когато изследваме дразнене, текстура, аромат и т.н. Така че можете да сте уверени, че продуктите на Medik8 никога не се тестват върху животни.

Процесът на избор на активни съставки започва с обширни пазарни проучвания. Нашите учени използват тези изследвания, за да подберат съставките, които искат да включат в продукта. Те внимателно изучават клинични данни, свойства и спецификации, с които да докажат ефективността на активните съставки. След това се създава версия 1 на продукта и започва тестване с потребителите. След първоначалната обратна връзка от страна на потребителите, учените на Medik8 продължават да работят върху подобряване на продукта, докато не задоволят всички изисквания и очаквания. Този процес на тестване и преформулиране може да отнеме месеци, докато намерим идеалното решение. Вероятно би било по-разумно да пускаме по-бързо продуктите си на пазара и да ги подобряваме в движение, но това не отговаря на нашата етика.

След като продуктът е финализиран, той преминава най-малко 3 месеца тестове за стабилност, както и проверка дали е годен за пазарните условия. В зависимост от състава, той може да бъде изпратен за допълнително външно тестване, за да се гарантира, че отговаря на всички наши изисквания.

ЗАКЛЮЧИТЕЛНО ИЗПИТВАНЕ

Когато продуктът премине всички тестове за стабилност, ние провеждаме клинични проучвания в нашите сертифицирани лаборатории в Обединеното кралство, за да оценим действието му върху човешката кожа. Тези тествания често включват заснемане на изображения “преди и след”, както и въпросници за участниците относно тяхното удовлетворение и опит с продукта. В резултат на това търсим реални доказателства, че нашите продукти ще осигурят желаните резултати, към които се стремим. Заключенията от клиничните проучвания ни показват как продуктите ще се представят в реалния свят.

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване