Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.
Подарък с всяка поръчка над 500 лв.
Доставка до 3 работни дни

Историята на CSA философията

27 ное., 2018 CSA
Нашата мисия в Medik8 е да ви помогнем да постигнете красива кожа за цял живот. Ние работим упорито за това всеки ден и сме уверени в успеха си, защото нашият подход в разработването на продукти е основан на научни данни.

Преди да изградим нашата философия, още непознати в козметичната индустрия, ние като учени искахме да разучим и установим кои са основните съставки и технологии, както и кои са различните подходи при създаването на продукти в борбата със стареенето на кожата.

Смятахме, че само по този начин бихме могли да разработим ефективен „метод“ , който всеки може да възприеме. Да изградим нашата философия, с която да дадем на кожата най-добрите активни съставки с малък брой продукти. Решихме да посветим знанията и времето си и да се съсредоточим върху усъвършенстването на някои от популярните активни съставки, като разработим продукти, изключително ефективни за кожата.

Така през 2009 година, Елиът Исак започна реализацията на своята мисия като разработи линия за професионална грижа за кожата, наречена Medik8. Ровейки се в научни статии и публикации в специализирани издания, наблюдавайки резултатите от прилагането на терапиите в реално време, той се стремеше да намери отговорите, които търси.

Кой е най-лесния и ефективен начин да помогне на хората да получат красива кожа за цял живот? Елиът открива, че витамин С, витамин А и слънцезащитен крем са най-резултатните и най-добре проучени активни съставки, с най-много доказателства за тяхната полза в борбата със стареенето на кожата. Най-много научни публикации, които показват, че те наистина действат върху кожата.

Вземайки предвид тези констатации в anti-ageing грижата ни за кожата и търсейки както видими резултати, така и практичност, ние въведохме термина „CSA философия“, за да опишем нашата система за използване на витамин С, последван от слънцезащитен крем през деня и витамин А през нощта. Невероятно проста и научно обоснована – нашата anti-ageing философия наистина работи. Днес този CSA метод става все по-модерен с всеки изминал ден и ние не бихме могли да бъдем по-щастливи.

Точно както най-вкусните храни обикновено имат най-много калории, така и най-ефективните съставки в грижата за кожата имат най-големите проблеми по отношение на стабилността и сложността на формулировката. Това означава, че не можете просто да направите микс от CSA съставки и да го пуснете на пазара. Полученият продукт вероятно ще се разгради бързо и дори може да причини повече вреда, отколкото полза. Запазвайки философията си лесна за разбиране, учените от Medik8 вложиха време и ресурси в създаването на най-добрите версии на всеки компонент от CSA философията.

Чухме слухове, че други козметични производители казват, че сме „луди“, да го направим толкова просто и че ще съжаляваме, тъй като можем да произвеждаме само шепа продукти. Истината е, че работата ни никога не е приключвала и вероятно никога няма да приключи, защото ние, както и производителите на състезателни автомобили, винаги имаме какво да усъвършенстваме и какво да подобрим, за да постигаме все по-добри резултати.

И така, какви са тайните на CSA философията? Добре познатият витамин С осигурява изключителна антиоксидантна защита, като същевременно стимулира производството на колаген за по-еластична и защитена кожа. Слънцезащитният крем предпазва кожата от вредните UV лъчи, които са отговорни за 80% от причините за преждевременното стареене [1]. Витамин А ускорява обновяването на кожните клетки и повишава нивата на колаген за по-гладка, по-плътна и тонизирана кожа – и не само това, витамин А дава и много повече. Комбинацията от трите активни съставки работи в синергия, за постигане на здрава и красивата кожа. За повече информация относно витамин С, витамин А и слънцезащитен крем научете тук.

Разбира се, ние стоим на раменете на гиганти. Въпреки че сами направихме много оригинални проучвания и вярваме, че сме първата марка, която лансира употребата на „витамин C сутрин и витамин А през нощта“, нямаше да успеем да ви предложим тази технологията без изключителната подкрепа на много учени от цял свят, които публикуваха своите проучвания в тази област. Поздравяваме ги и им благодарим.

Невероятно е чувството да видим, че нашата CSA философия е толкова добре възприета и отразена на първите страници на редица водещи издания в бюти индустрията. Изключително горди сме! Наскоро списание Stylist представи значението на грижата за кожата, базирана на CSA философията.

Обобщаваме накратко. Ефективната грижа в борбата със стареенето на кожата не трябва да бъде сложна. Ние в Medik8 искаме да покажем на хората по света, че не са необходими хиляди различни продукти, за да имате истинска, ефективна anti-ageing грижа за кожата си. Просто ви трябват три много прости, но изключително резултатни съставки, които да реализират пълния си потенциал. CSA е бъдещето.

Светът се обединява около силата на трите съставки (CSA), а ние се надяваме и вие да се присъедините.

Започнете вашата CSA грижа само с два продукта сега.

References
[1] F. Flament et al., Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin, Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, 2013, 6, pp 221-232
Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруване